Om Worn Up Sweden

Worn up Sweden AB är ett svenskt företag som bedriver en fräsch second hand online där vi erbjuder uppfräschade märkes- och vintagekläder till ett plånboksvänligt pris. Företaget grundades januari 2023 med visionen att minska mängden kläder som kastas och istället ge dem nytt liv genom en cirkulär ekonomi.

Vi strävar också efter att sprida medvetenhet om klädindustrins påverkan på miljön och samhället. Genom att informera och utbilda både konsumenter och företag om hållbar modekonsumtion bidrar de till att ändra attityder och beteenden.

I en värld där mode och kläder har en stark påverkan på vår miljö och vårt samhälle är Worn up Sweden AB ett företag som går i bräschen för förändring.

Genom vår satsning på återanvändning av kläder visar de att det finns möjligheter att minska klädavfall och skapa en mer hållbar modeindustri.

Behind the scenes

Vår misson

For a better future

Genom att välja second hand och ge kläder längre liv sparar du både vatten och koldioxid jämfört med att handla nytt. Tillsammans kan vi göra skillnad och hitta inspiraton till en mer hållbar livsstil.