Vi erbjuder en hållbar, fräsch och bekväm shoppingupplevelse online

Worn Up Sweden AB är ett svenskt företag som säljer hållbar mode artiklar online. Vi erbjuder ett brett utbud av kläder, accessoarer och skor från etablerade varumärken till vintage och retro inspirerande plagg. Worn up Sweden har en passion för hållbarhet och erbjuder därför även ett urval av second hand- och vintageprodukter.

Genom att erbjuda sina produkter online möjliggör vi för våra kunder att handla bekvämt och smidigt från sina egna hem. Genom en användarvänlig webbplats kan kunder enkelt välja och köpa sina unika samt hållbaraprodukter med några få klick. Företaget strävar efter att erbjuda en problemfri shoppingupplevelse med snabb leverans och en enkel returpolicy.

Worn Up Sweden AB har en dedikerad kundtjänst som är tillgänglig för att svara på frågor och ge support till kunder. 

I slutändan är Worn Up Sweden AB en onlinebutik som kombinerar mode, hållbarhet, och bekvämlighet för att skapa en unik shoppingupplevelse för alla våra kunder. Genom att erbjuda ett brett utbud av produkter och en professionell service strävar företaget efter att bli en inspirerande aktör inom den svenska mode- och inredningsbranschen.
Vi erbjuder en hållbar, fräsch och bekväm shoppingupplevelse online
Back to blog