Worn up Swedens första hållbara ambassadör

Vi på Worn Up Sweden är glada och stolta över att få utse Smilla Lindblad som vår officiella hållbara ambassadör! Med sin passion för hållbarhet och sitt engagemang för miljön är vi övertygade om att Smilla kommer att hjälpa oss att sprida vårt budskap och inspirera fler att göra medvetna val när det kommer till mode och konsumtion.

Smilla Worn up Sweden Fräsch second hand



Vem är Smilla Lindblad?
Smilla är en ung kreatör och miljöaktivist som brinner för att göra världen till en bättre plats. Hon har länge arbetat med initiativ som syftar till att öka medvetenheten om hållbarhet inom modebranschen och har en stor följarskara på sociala medier där hon lyfter second hand. Smilla har ställt sig bakom principerna för cirkulär ekonomi och strävar efter att inspirera sina följare att göra mer hållbara val i sin vardag.

Varför Smilla?
Vi ser på Smilla som en perfekt representant för Worn Ups värderingar. Hennes engagemang för hållbarhet går hand i hand med vår vision att revolutionera modebranscher genom att uppmuntra till återanvändning och hållbar konsumtion.

Vad kan ni förvänta er?
Som en del av vårt samarbete kommer Smilla att delta i olika projekt och kampanjer där vi tar ett gemensamt grepp om att främja hållbart mode. Ni kan se fram emot inspirerande blogginlägg, sociala medier-inlägg, workshops och evenemang där vi tillsammans kommer att utforska sätt att leva mer hållbart. Vi hoppas också att Smilla kan hjälpa till att skapa en dialog kring de utmaningar och möjligheter som finns inom modebranschen idag.

Häng med på resan!
Vi ser fram emot att ni följer med oss och Smilla på denna spännande resa mot en mer hållbar framtid. Tillsammans kan vi göra skillnad, och vi är glada över att ha Smilla vid vår sida som en kraftfull röst för hållbarhet.

Håll ögonen öppna för allt som kommer att hända och kom ihåg: varje liten insats räknas! Låt oss tillsammans skapa en bättre värld för kommande generationer.

Varmt välkomna, Smilla! Tillsammans kommer vi att göra skillnad. 🌿💚

Följ Smillia på Instagram & Tiktok


#WornUpSweden #Hållbarhet #SmillaLindblad #ModeFörEnBättreFramtid #CirkulärEkonomi

Smilla Lindblad Hållbar ambassadör för Worn up Sweden
Tillbaka till blogg