Worn up Sweden AB och BandUP UF går samman för hållbarhet

I en tid där hållbarhet och medvetna val står i fokus, är det med stor glädje vi kan meddela att Worn up Sweden AB och BandUP UF ingår i ett nytt och spännande samarbete. Tillsammans strävar vi efter att göra skillnad i modebranschen genom att kombinera våra visioner och resurser i syfte att främja en mer hållbar framtid.

En ny plats för återbruk
BandUP UF har en unik affärsidé som står för mer än bara mode – vi ger nytt liv åt kläder som förtjänar en andra chans. Genom vårt engagemang för att använda återanvända tyger och material från secondhand-kläder, tillverkar vi hållbara och högkvalitativa håraccessoarer. Varje hårband är skräddarsytt och unikt, med olika mönster, färger och texturer som speglar kundens personlighet.

Vår ambition är att inte bara skapa vackra produkter, utan även att inspirera både individer och företag att göra mer miljövänliga val. Vi tror på att varje litet val har betydelse och att vi kan påverka vår framtid genom att prioritera hållbarhet i vår vardag.

Ett stärkt hållbarhetsfokus
Genom samarbetet med Worn up Sweden AB får vi möjlighet att ytterligare stärka vårt fokus på hållbarhet. Worn up Sweden är kända för sin strävan att minska avfall och skapa mode på ett mer ansvarsfullt sätt. Tillsammans har vi en gemensam vision om att uppmuntra fler att tänka kreativt när det kommer till återanvändning och mode.

Genom att kombinera våra styrkor och erfarenheter kommer vårt samarbete att skapa nya möjligheter för både innovation och hållbarhet inom modevärlden. Vi ser fram emot att tillsammans utforska nya sätt att producera och distribuera våra produkter, så att vi verkligen kan göra en positiv inverkan på miljön.

Inspirera till hållbarhet
Att vara modeintresserad och samtidigt bry sig om miljön är inte alltid enkelt. Men med vårt samarbete vill vi visa att dessa värden kan gå hand i hand. Genom att erbjuda ett varierande utbud av unika håraccessoarer hoppas vi inspirera fler att göra medvetna och hållbara val i sin stil.

Vi står inför en utmaning, men också en fantastisk möjlighet att förändra hur vi ser på mode och konsumtion. Tillsammans med Worn up Sweden AB är vi glada över att få vara en del av den rörelsen mot en mer hållbar och ansvarsfull framtid.

Avslutningsvis
Detta samarbetet markerar början på en ny era av kreativitet och hållbarhet, där vi tillsammans kommer att utveckla produkter som är både estetisk tilltalande och miljövänliga. Håll utkik efter våra kommande kollektioner och initiativ som kommer att lanseras inom kort – vi är bara i början av vårt hållbara äventyr!

Följ med på BandUP UF:s resa! Instagram och TikTok 

För en hållbar framtid, för människan. Tillsammans gör vi skillnad!

Worn up Sweden och BandUP UF ingår i ett hållbart samarbete
Tillbaka till blogg